Restaurant Steak House

tornar Restauració
 
tornar Cuina del país

Restaurant Steak House, conegut com el Carlit de Neu al Pas de la Casa a Andorra, ofereix una gran varietat d’especialitats de cuina i de muntanya.

Situat als pistes de Grandvalira, l’estació d’esquí mes gran d’Andorra, aquest restaurant és una visita inevitable al Pas de la Casa. La benvinguda és càlida, el personal és atent, ràpid i els menjars es serveixen sense parar, els 7 dies 7.

T’alegraràs sopar en aquest restaurant de molt alta qualitat, oferint una diversa i completa cartà en qualsevol moment del dia. L’ambient a l’interior és molt agradable, amb unes impressionants vistes a la muntanya i terrassa climatitzada, ideal per venir i menjar el dinar i el sopar, o per el retorn de pista.

Descobreixi les nostres pizzes, amanides complets, les diverses i variades fondues a voluntat, la raclette tradicional, els Ribbs, la paella, la tartiflette, els nostres pinxos XXL, les nostres carns al forn de llenya, i molts mes en la carta de restaurant Steak House. El menú del dia és aproximadament de 10 Euros. Les carns es serveixen amb verdures o patates fregides en una taula de fusta.

Au plaisir de vous servir, vous êtes attendus au « Steack House », Pas de la Case.

Horaris
7 dies 7 durant tot l’any
Tot el dia, sense parar 10:00 fins a 23:30.

Direcció
Avinguda d’Encamp, 25
AD200 Pas de la Casa

Telèfon
00376 855 211 appeler

tornar Restauració
 
tornar Cuina del país