Restaurant El Husky

tornar Restauració
 
tornar Cuina del país

El restaurant el Husky, situat al Pas de la Casa, a Andorra, a peu de pista de GrandValira, us acull tot el dia per dinar, prendre una copa, picar alguna cosa, menjar una crep, entre d’altres a la seva terrassa assolellada davant la neu.

Obert tots els dies de la setmana, el servei treballa en un ambient alegre durant tot el dia des de les 8 del matí fins a les 11 de la nit. Al vespre sereu benvinguts amb un ambient caloròs en el que podreu descobrir una cuina tradicional i especialitats de montanya, com les fondues savoyardes (de formatge i pa) i fondues montagnardes (de formatge i carn), les raclettes, les tartiflettes i pierrades (carn a la pedra).

A la carta trobareu una gran varietat de pastes, pizzes, així com el plat del dia i les suggerències del xef, acompanyada de la carta de vins (francesos i espanyols). I per als mes gormands, podreu degustar les postres preparades a casa.

Descobriu les diferents especialitats d’ànec que us proposa el restaurant Husky (confitat, foie-gras, magret d’ànec amb fruits vermells entre d’altres).

Cada quinze dies, podreu degustar un deliciòs cuscús (requereix reserva prèvia). Ideal pels fans de l’esquí que volen fer una pausa per dinar.

Servei continu tots els dies de la setmana de l’1 de desembre al 30 d’abril.

Horaris
De 8:00 a 23:00
Non-stop 7 dies/7 Del 1 de desembre al 30 d’abril.

Direcció
Carrer dels Vaquers, 15
Edifici Madriu
AD200 Pas de la Casa

Telèfon
00376 855 248 appeler

E-mail : beaesnos@hotmail.com

tornar Restauració
 
tornar Cuina del país