Gestió comptable Suissa Comptabilitat

tornar Serveis terciaris
 
tornar Comptabilitat


Despatx de comptabilitat, t’acompanyem amb els teus projectes, de la creació de la teva empresa a la gestió comptable, fiscal o social d’aquesta última. El nostre despatx posa a la teva disposició el nostre saber-fer per ajudar-te amb les teves tasques de manera a que puguis gestionar el millor possible el teu temps, la teva activitat i les teves preocupacions a la gestió i al desenvolupament de la teva empresa. Estem aquí per aconsellar-te i per ajudar-te a prendre les millors decisions, eliminar o limitar alguns riscos i optimitzar les entrades i recursos que disposes.


Sota la forma jurídica que desitgis, al teu nom, societat limitada o anònima, la creació de la teva empresa a Andorra permet de disminuir considerablement la seva imposició que sigui per deslocalització de la teva empresa o bé la creació d’una nova activitat.


Comptabilitat de caixa, moviments comptes bancaris, comptabilitat de les immobilitzacions i de les amortitzacions, preparació dels estats comparatius de fi d’exercici i dipòsit de la comptabilitat al registre de comptabilitats.


La imposició de les empreses és molt lleugera a Andorra amb una taxació a l’alçada del 10% pels beneficis, un IGI (TVA) al 4,5%, cap imposició sobre el repartiment dels beneficis, una imposició del 5% al 10% dels salaris a partir de 2015, cap dret de successió, cap impost sobre la fortuna. El nostre despatx comptable realitzarà les declaracions periòdiques de l’IGI (TVA), declaració d’acompte dels impostos de beneficis (IAE o IS) ¡ declaració dels impostos sobre els beneficis (IAE o IS).


Carregues socials avantatjoses (14.5% de parts patronals i 5.5% de parts salarials). El nostre despatx comptable realitzarà per tu els contractes laborals, altes i baixes dels empleats a la CASS, declaracions mensuals de cotitzacions a la CASS, ordre mensual de pagament de les cotitzacions de la CASS, fitxa salarial, càlcul de tots els comptes vacances/permisos/baixes per empleat.

Horaris
De dilluns a divendres. Concertar hora.
Tancat pels dies festius nacionals.

Idiomes
Català, Castellà, francès i anglés.

Adreça
Avinguda Meritxell, 97
1era Planta
AD500 Andorra La Vella

Telèfon
00376 866 707 trucar
00376 340 992 trucar

E-mail: suissacomptabilitat@gmail.com

tornar Serveis terciaris
 
tornar Comptabilitat