Hotel Mila 3*

tornar Allotjament
 
tornar Hôtels 3*

L’hotel Mila 3 estrelles, situat a Encamp a Andorra, us acull en un ambient familiar i agradable amb un servei a mida d’hostaleria i li ofereix moltes activitats: esquí, passejades en motocicleta i pedestres, excursions 4×4 organitzades per l’hotel, thermoludisme així com la visita de llocs inoblidables d’Andorra.

L’hotel disposa de 38 habitacions confortables que van des de les habitacions dobles fins a les habitacions quàdruples. Wifi disponible a tot l’establiment Mila, amb tres accessos a Internet , PC i Mac.

Els seus papil·les gustatives s’ompliran pel servei de restaurant, que només funciona amb postres i plats casolans i deliciosos.
Podreu gaudir d’un aperitiu al saló cosi de l’hotel equipat amb un televisor o al bar.
L’esmorzar se serveix amb buffet o servei de taula.

Els motoristes o ciclistes, elpropietari de l’hotel Mila, apassionat de les motos i Andorra, ofereix rutes agradables per descobrir els bells camins dels Pirineus (França i Espanya) també sobre els camins del Principat d’Andorra, una estada inoblidable en un marc amistós d’intercanvi i alegre.

Per als nostres amics esquiadors, l’hotel Mila ofereix paquets d’esquí amb estades incloses, a passos del telecabina d’Encamp (Funicamp) s’arriba a la part superior de les pistes de Grandvalira, al centre geogràfic de l’estació d’esquí.

L’hotel Mila és obert cada any i totalment disponible per satisfer les seves ganes i tindrà gust d’informar sobre les activitats accessibles a Andorra.

Gaudeixi d’una estada agradable a Encamp guiada per Pierre el propi propietari!

Idiomes parlats
Català, Espanyol, Anglès i Francès.

Horaris
De 7:00 a les 0:00 els 365 dies de l’any.

Direcció
Ctra. dels Cortals
AD200 Encamp

Telefon
00376 73 13 13 appeler

E-mail : online@hotelmila.com
Lloc web : www.hotelmila.com
Facebook : www.facebook.com/hotelmilaandorra

tornar Allotjament
 
tornar Hôtels 3*